Epilaties

Voor een zorgvuldige en pijnloze epilatie werk ik met producten van Depileve. Deze kwaliteitsvolle producten op basis van natuurlijke ingrediënten zijn uiterst geschikt voor een gevoelige huid en voor delicate zones. Na een epilatie bij 2Style wandel je vol zelfvertrouwen weer buiten én met een zijdezachte huid.

Brows & Lashes

Hou je van mooie natuurlijke wenkbrauwen en wimpers ? Maar heb je lichte haartjes of draag je niet graag mascara? Kies dan voor het kleuren van de wimpers en wenkbaruwen of kies voor mooie henna brows. Deze techniek blijft tot 4 weken zitten.

Droom jij ook van prachtige lange wimpers? Wimperextensions geven je een warme, open blik, zonder gebruik van mascara. Onze wimperextensions brengen we aan op je echte wimpers, zodat je een natuurlijke look behoudt. Je kan kiezen tussen :

  • One by One: voor prachtig lange wimpers brengen we één wimperextension aan per natuurlijke wimperhaar. (font hier ook aanpassen)
  • Soft Volume: voor extra volle wimpers brengen we twee of meer wimperextensions aan per natuurlijke wimperhaar.

Beauty

Gelnagels & Gellak

Wil je graag mooi verzorgde nagels? Zonder veel werk en met een lange houbaarheid? Of heb je last van broze en breekbare nagels? Deze geltechniek zorgt voor een mooie en voelbare stevigheid van de nagels. Jouw nagels kunnen verlengd worden en deze techniek blijft 4 tot 5 weken zitten. Gellak echter is een lange, houdbare nagellak en er is geen verlenging mogelijk. De structuur is veel dunner en flexibel. Deze techniek blijft tot 2 weken zitten, ideaal voor de one timers.

Tarieven

Gelnagels nieuwe set €67

Gel nagels bijwerking €49

Gellak of Biab €38

pedicure of manicure €32

Pedicure incl gellak €48

Spa pedicure of Spa manicure €39

Wimperextensions one by one nieuwe set €75

Wimperextensions one by one refill €53

Wimperextensions soft volume €95

Wimperextensions soft volume refill €66

Epilatie

Epilatie van wenkbrauwen €11

Epilatie van bovenlip/kin €11

Epilatie onderbenen €25

Epilatie volledige benen €37

Epilatie bikinilijn of oksels €13

Epilatie rug of borst €22

Verven van wimpers €15

Verven van wenkbrauwen €15

Henna brows : wax, shape, color €31

Make up €35

Ik werk enkel op afspraak!
Bel +32 499 62 37 14 of boek online.

Online afspraak maken